fbpx

Wat is EFT?

EFT oftewel “Emotional Freedom Technique” is een techniek uit de energiepsychologie.
De therapie komt uit Amerika en is ontwikkeld door Gary Craig.
Door middel van deze therapie wordt de emotionele lading van herinneringen en lichamelijke of emotionele pijnen geneutraliseerd en uitgedoofd. EFT is een “tapping”-techniek die gebruik maakt van de eindpunten van de meridianen in je lichaam. Door met je vingers op specifieke meridiaanpunten te kloppen terwijl je ondertussen focust op je klacht of probleem wordt het zelfhelend vermogen en de ontspanning van het lichaam gestimuleerd. 

Herken je dit?

Als jij een van onderstaande vragen met “ja” beantwoordt, denk dan eens aan een behandeling met EFT:

© Pixabay stress-3853148_1920

   Vind je dat je te veel stress hebt?
   Slaap je slecht?
   Heb je problemen met je gewicht?
  Ben je vaak bang zonder te weten waarom?
  Heb je een specifieke angst: faalangst, angst voor een dier of een andere angst?

© Pixabay sad-4866179_1920

   Ben je vaak verdrietig?
   Kom je nergens toe?
   Wil je graag stoppen met roken of alcohol drinken?
   Vind je jezelf niets waard?
   Heb je last van paniekaanvallen?
  Heb je bepaalde dingen uit je verleden nog niet verwerkt?

Bevrijd jezelf!

Met EFT leer je om angsten, onzekerheid, spanningen, traumatische ervaringen of andere negatieve emoties nu echt op te lossen

Neem nog vandaag contact met me op

…en word weer degeen die je ooit was. Het kan!

20200202_231424

Wat zeggen tevreden klanten?

Ik heb een trauma gehad met vliegen waardoor ik altijd in paniek was in het vliegtuig. Ik zei dat tegen Janine. Ben bij haar geweest en vertelde het hele verhaal. Toen kwam zij met een behandeling en ik geloofde er niks van. Ik dacht dat kan nooit. Tot ik een helikoptervlucht moest maken. Toen dacht ik toch maar proberen die behandeling. 5 uur voor de vlucht heb ik mij door Janine laten behandelen. Tot mijn verrassing, na 22 jaar vliegangst ben ik in de helikopter ingestapt en voelde mij heerlijk. Geen paniek, zelfs niet bij stunten. Na die tijd dacht ik dat kan niet waar zijn na 1 behandeling. Maar in mei kreeg ik een reisje naar Milaan aangeboden. En ik dacht aan mijn paniekaanvallen. Toch heb ik de reis geaccepteerd. En ik ben Schiphol ingegaan en in Milaan uitgestapt. 3 mooie dagen gehad. Milaan Amsterdam..niet 1x aan het vliegen gedacht. Ik voelde mij nog lekkerder dan in de auto. Dankjewel Janine. Die ervaring wou ik delen.

Ik kwam bij Janine omdat ik last had van angst voor spinnen. Daar wilde ik nu eindelijk wel eens van af. Na 2 rondjes tappen kwam de meting al uit op 2. We zijn nu een paar maanden verder en als ik een spin zie, doet dat me helemaal niks.
Dank je wel!

Ik was bij Janine om gewicht kwijt te raken en tijdens een gesprek vertelde ik haar hoe bang ik soms thuis was als ik naar binnen moest en de kat had weer eens een dode muis voor de deur gelegd. Janine wilde die angst dan “meteen maar even mee pakken”.
Ik was er nu toch…
Tegenwoordig zie ik geen muizen meer, zou dat komen omdat ik er niet meer bang voor ben?

Is EFT iets voor jou?

Als je meer over deze therapie wilt weten kun je me altijd bellen!

06-28473248