NEI

 NEI

Neuro Emotionele Integratie

NEI is de afkorting van:Neuro Emotionele Integratie

NEI is een methode die is ontwikkeld door dr. Roy Martina.
NEI haalt het beste uit de acupunctuur, de kinesiologie, de neurowetenschappen en de toegepaste psychologie. De methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen.

De NEI-methodiek is een effectieve methode die werkt met spiertesten en het stellen van 2vragen aan je onbewuste geheugen.
Op deze manier is het mogelijk om er achter te komen wat er in je verleden gebeurd is, waardoor je nu wordt belemmerd om een fijn leven te leiden. 

Daarna worden je emotionele blokkades opgeheven met behulp van een ademhalingstechniek, zodat de weg naar genezing, ontwikkeling en groei vrij is.

 Een reactie van een cliënt(48 jaar):

“Al maanden zat ik thuis met een burn-out. Ik knapte wel wat op, maar ik bleef nog steeds erg moe, het ging mij allemaal veel te langzaam. Toen kwam ik in contact met een NEI-therapeute. Zij stelde mij voor eerst de vermoeidheid te behandelen. Tijdens de behandeling bleek de emotionele blokkade te zijn ontstaan toen ik 19 jaar oud was. De emoties bleken emoties te zijn die ik van mijn vader had overgenomen, zonder het zelf te weten. Dat vond ik verbazend. De emotionele blokkade werd met een ademhalingstechniek verwijderd. In de week daarna voelde ik mij minder moe worden. Zo veel minder moe zelfs, dat ik na twee weken weer rustig aan ben gestart met mijn werk. Nu werk ik weer volledig. Ik ben er van overtuigd dat de NEI-therapie mijn genezingsproces behoorlijk heeft versneld.”

Wil je weten of NEI ook iets voor jou is om je problemen mee te lijf te gaan? Neem dan contact met mij op.