Over Janine

Wie ben ik?

Mijn naam is Janine Harshagen, ik ben geboren in Leeuwarden.

Na mijn opleiding als docent werkte ik een aantal jaren in een functie als begeleider. Dat deed ik met veel plezier.
Daarna stroomde ik door naar een functie als manager.
In die functie heb ik in de laatste 12 jaar vele mensen begeleid en gecoacht.

Na een aantal jaren in de functie van manager te maken hebben gehad met veel agressie en andere emotionele gebeurtenissen kreeg ook ik te maken met een burn-out. Van de ene op de andere dag ging het lampje uit. Dat heeft mij er toe aangezet om na te denken over mijn gezondheid en mijn werk. Ik kreeg van mijn toenmalige werkgever de kans om mij om te scholen. Het was niet moeilijk om daarin een keus te maken. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met psychische klachten zoals stress, burn-out, depressie en angst. Daarnaast behandel ik ook een aantal fysieke klachten. Ik kijk altijd naar de mens als geheel en gebruik daarbij de 5 principes van mijn beroepsvereniging.
Om mensen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden heb ik diverse therapie-opleidingen gevolgd en methodieken bestudeerd.
Daarnaast heb ik de Plato-gecertificeerde opleiding Medische Basiskennis afgerond.
Op deze manier heb ik mijzelf ontwikkeld tot paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en behandel ik een heel scala aan klachten.
Door mij steeds meer te specialiseren en mij ieder jaar bij te scholen kan ik al mijn expertise direct in mijn consulten toepassen en zo kom ik tot een nog beter resultaat!
Daar word ik heel blij van, want ik help mensen graag om een fijn leven te leiden.  

Mijn kracht bestaat uit mijn energie die mensen inspireert en motiveert, mijn intuïtie, mijn enthousiasme, mijn levenservaring en de bijzondere therapieën waar ik mee werk. 

Mijn motto: ik streef naar een gelukkig leven voor iedereen!

Janine Harshagen