Afvallen zonder dieet

 Afvallen zonder dieet

water drinken

Afvallen zonder dieet

Afvallen met een dieet doe je een tijdje en daarna ga je weer gewoon verder met je oude leventje. Dan kom je  meestal weer aan en zo creëer je het jojo-effect, dat zorgt  voor nog minder zelfvertrouwen dan je had voor de tijd dat je met lijnen begon. En zo is de cirkel rond. Je wordt steeds dikker en dat vind je helemaal niet leuk, want het maakt je onzeker. 

Bij mij gaat het anders: je lifestyle wordt veranderd, waardoor je lekkerder in je vel zit en het zo gemakkelijker wordt om op het gewicht te komen dat jij graag wilt. Ik ga eerst testen, met behulp van een spiertest die uit de kinesiologie komt, of er voedingsmiddelen zijn waar je niet tegen kunt, en die je dus beter weg kunt laten uit je eetpatroon. Daarna kijken we samen hoe je je eetpatroon het beste kunt aanpassen.

Zelfbeeld en doorzettingsvermogen

goed zelfbeeld

Na het eerste voedingsadvies gaan we samen kijken wat de achterliggende oorzaken zijn. Wat houd jou tegen om je doel te bereiken? Het kan zijn dat je een eetverslaving hebt, of je kunt juist niet goed eten doordat er een “blok” op je maag ligt. Of misschien is je zelfbeeld niet in orde? Ik heb diverse hulpmiddelen beschikbaar waardoor je je beter gaat voelen en het wordt gemakkelijker om je doel te bereiken. 

Voeding


gezonde voedingWe gaan het regelmatig over voeding hebben. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast krijg je tips en trucs mee, zodat je weet wat je beter wel en beter niet kunt eten. 

 Ooracupunctuur

ooracupunctuurJe kunt bij het afvallen ondersteuning krijgen door middel van ooracupunctuur.
Ooracupunctuur kan gebruikt worden als je last hebt van overmatig veel eten.
De ooracupunctuur zorgt er voor dat je hongergevoel afneemt en dat het gemakkelijker wordt om snoep en andere lekkernijen te weerstaan. Daarnaast kan ooracupunctuur te helpen om je hormonen beter in balans te krijgen,

Voedingssupplementen

Als je wilt kun je gebruik maken van een aantal supergezonde “clean label” voedingssupplementen die je ondersteunen om af te  vallen.  Deze kun je bestellen in mijn webshop. Natuurlijk kun je mij altijd om advies vragen via telefoon of mail.

Virtuele maagband.

De virtuele maagband is een apart traject waarbij hypnose wordt ingezet. Het is een heel goed hulpmiddel voor gewichtsvermindering. Het is niet voor iedereen geschikt.
Voor meer informatie kijk je op:
http://www.hypnose-leeuwarden.weebly.com

Wil je weten of dit een traject is dat bij jou past, neem dan eerst contact met mij op voor een vrijblijvende intake.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de BATC. Dat betekent dat veel zorgverzekeraars mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Vraag het bij twijfel even na bij je zorgverzekeraar.

Je kunt je hier aanmelden.